Missä meditoidaan?

Sahaja Jooga -meditaation kursseja pidetään Suomessa noin 20 paikkakunnalla.
Useimmat niistä kokoontuvat säännöllisesti viikoittain, ja jotkut ovat lyhyempiä tiiviskursseja.
Sekä säännöllisiin että kausittaisiin esittelytilaisuuksiin kannattaa mennä mukaan rohkeasti
– useimmat kurssit ovat aina avoinna myös aloittelijoille.

Missä meditoidaan?

Sahaja Jooga -meditaation kursseja pidetään Suomessa noin 20 paikkakunnalla. Useimmat niistä kokoontuvat säännöllisesti viikoittain, ja jotkut ovat lyhyempiä tiiviskursseja. Sekä säännöllisiin että kausittaisiin esittelytilaisuuksiin kannattaa mennä mukaan rohkeasti – useimmat kurssit ovat aina avoinna myös aloittelijoille.

Missä meditoidaan?

Sahaja Jooga -meditaation kursseja pidetään Suomessa noin 20 paikkakunnalla. Useimmat niistä kokoontuvat säännöllisesti viikoittain, ja jotkut ovat lyhyempiä tiiviskursseja. Sekä säännöllisiin että kausittaisiin esittelytilaisuuksiin kannattaa mennä mukaan rohkeasti
– useimmat kurssit ovat aina avoinna myös aloittelijoille.

Tilaisuudet ja opetus Sahaja Joogassa ovat aina ilmaisia

– et tarvitse muuta kuin kiinnostuksen oppia ymmärtämään omaa sisäistä hienorakennettasi!

Tervetuloa ilmaisiin nettimeditaatioihimme! Lisätietoja löydät täältä.

Soita paikkakuntasi yhteyshenkilöille tai kysy lisää sähköpostitse osoitteesta info (at) jooga.org. Vaikka paikkakuntasi ei olisikaan listassa, ota silti yhteyttä. Jossain vaiheessa lähelläsi voi alkaa kurssi, jonne voimme sinut kutsua!

Katso myös Sahaja Joogan kansainväliset sivut. Sahaja joogaa harjoitetaan yli sadassa maassa, ja tietoa löytyy myös englanniksi, ruotsiksi, espanjaksi, ranskaksi sekä monilla muilla kielillä. Meditoimiseen voi tutustua vaikka lomamatkalla, sillä kursseja löytyy kaikista maanosista!