Vaasa

Vaasa

Tervetuloa tutustumaan Sahaja Yogaan, Vaasaan!

Yleisötilaisuudet Vaasan Sahaja yoga keskuksessa osoitteessa Laivakatu 13 C ovat tauolla toistaiseksi koronatilanteesta johtuen.

Tervetuloa ilmaisiin nettimeditaatioihimme! Lisätietoja löydät täältä.

Mikäli haluat tulla tutustumaan Sahaja Yoga -meditaatioon Vaasassa paikan päälle, voit ehdottaa sinulle sopivaa aikaa ao. sähköpostiin, niin katsomme, saammeko järjestettyä henkilökohtaista meditaatiotilaisuutta pienryhmille.
Kyselyt: s.y.vaasa@gmail.com
Sahaja Yoga -opetus on aina maksutonta.

Sahaja Yoga on helppo meditaatiotekniikka, jonka avulla voit lievittää stressiä ja tuntea rauhaa ja iloa. Sahaja Yoga sopii kaikenikäisille ja kurssi on avoin ja maksuton. Mukaan ei tarvitse ottaa mitään erityistä varustetta, kyseessä ei ole liikunnallinen jooga.

Lisätietoja: s.y.vaasa(at)gmail.com  tai p. 050 313 7017 / Eero

Nettimeditaatiot:
Facebookissa meditoidaan keskiviikkoisin klo 19-19.30. Kurssilla opitaan meditaation perusteita ja tehdään meditaatioharjoituksia. Kurssikerrat ovat katsottavissa myös jälkikäteen tästä klikkaamalla.

Suomi Meditoi 2020 -nettimeditaatiotempaus julkaisi kesän aikana useita nettimeditaatiovideoita, joita voit katsoa tempauksen kotisivuilta www.suomimeditoi.fi suoraan täältä, tai Suomi Meditoi 2020 -Facebook-sivulta.

Vaasan Sahaja Yogan Facebook-sivu

Kokeile meditaatiota (kesto 6:30 min.)