Vaasa

Vaasa

Tervetuloa tutustumaan Sahaja Yogaan, Vaasaan!

Aloitamme kolmen kerran tutustumisjakson, jossa opit yksinkertaisen meditaatiotekniikan avulla rauhoittumaan ja hiljentymään.
Kurssin aikana kerrotaan ihmisen hienorakenteen energiakeskuksista ja kanavista. Saat tietoa niiden ominaisuuksista ja opit, miten ihmisen hienorakennetta voidaan tasapainottaa meditaation avulla.

Tervetuloa kokeilemaan Sahaja Yogaa – sekä vanhat että uudet!

Paikka: Laivakatu 13 C (Minimani 2. krs kadun puolelta sisään)
Päivät: ma 14.9, ma 21.9. ja 28.9. 2020 klo 18.00 – 19.30.

Huom! Ethän tule sairaana. Mekin olemme paikalla vain terveinä.

Sahaja Yoga -opetus on aina maksutonta.

Sahaja Yoga on helppo meditaatiotekniikka, jonka avulla voit lievittää stressiä ja tuntea rauhaa ja iloa. Sahaja Yoga sopii kaikenikäisille ja kurssi on avoin ja maksuton. Mukaan ei tarvitse ottaa mitään erityistä varustetta, kyseessä ei ole liikunnallinen jooga.

Lisätietoja: s.y.vaasa(at)gmail.com  tai p. 050 313 7017 / Eero

Lisäksi Facebookissa meditoidaan keskiviikkoisin klo 19-19.30. Kurssilla opitaan meditaation perusteita ja tehdään meditaatioharjoituksia. Kurssikerrat ovat katsottavissa myös jälkikäteen tästä klikkaamalla.

Voit myös osallistua Suomi Meditoi 2020 -kampanjamme ilmaisiin nettimeditaatioihin, joita järjestetään kesäkuun ajan joka lauantai ja sunnuntai klo 15.00 alkaen osoitteessa www.suomimeditoi.fi. Meditaatioihin voi osallistua myös Suomi Meditoi 2020 -Facebook-sivulla.

Vaasan Sahaja Yogan Facebook-sivu

Kokeile meditaatiota (kesto 6:30 min.)