Virity toukokuuhun Sahaja Yoga -meditaation online-kurssilla Zoomissa!

Tutustu chakroihin ja energiakanaviin, ja koe ohjattua meditaatiohetki. Kurssille on vapaa pääsy, eikä siihen tarvita ennakkoilmoittautumista.

Missä? Zoom-linkki ja salasana 1234

https://us02web.zoom.us/j/86389781874

Milloin? Toukokuussa maanantaisin klo 18-19

Mitä on luvassa?

Ma 3.5. klo 18-19 – Meditaatio & kundaliini

Tutustumme kundaliini-energiaan ja kokeilemme Sahaja Yoga -meditaatiota. Kundaliini on uinuvassa tilassa oleva puhtaan halun energia. Sen herääminen aktivoi energiatasoisen hienorakenteen ja mahdollistaa ajatuksettoman tietoisuuden tilan.

Ma 10.5. klo 18-19 – Meditaatio & energiakanavat

Tutustumme kolmeen erilaiseen energiakanavaan ja niiden yhteyteen tunteiden, järjen ja läsnäolon kanssa. Oikea, eli aktiivisuuteen painottunut energiakanava, ja vasen eli passiivisuuteen painottunut energiakanava toimivat sympaattisen hermoston kautta, Keskimmäinen energiakanava ilmenee autonomisen hermoston parasympaattisessa toiminnassa ja sen kautta on mahdollista kokea läsnäoloa tässä ja nyt -hetkessä.

Ma 17.5. klo 18-19 – Meditaatio chakrat

Tutustumme 7 erilaiseen energiakeskukseen, jotka vastaavat hienorakenteemme fyysisestä, psyykkisestä ja henkisestä toiminnasta. Sahaja Yoga -meditaatiossa kundaliini-energia huolehtii chakra-järjestelmän hyvinvoinnista ja vahvistaa chakrojen myönteisiä ominaisuuksia.

Ma 24.5. klo 18-19 – Meditaatio tasapaino

Sahaja tarkoittaa spontaania, helppoa, sisäsyntyistä ja jooga tarkoittaa yhteyttä. Sahaja Yoga -meditaatio tuo tasapainoon helpottamalla yliaktiivisuutta ja keventämällä tunne-elämän ääritiloja.

Ma 31.5. klo 18-19 – Meditaatio ja ajatukseton tietoisuus

Ajatukseton tietoisuus on tila, jossa ajatusten virta rauhoittuu ja siihen muodostuu hiljaisia hetkiä. Säännöllisellä Sahaja Yoga –meditaatiolla on mahdollista pidentää ajatusten välissä olevaa taukoa sekä syventää hiljaisuuden ja rauhan kokemusta.