Virity talven valoon ja koe yhteys sisäisiin voimavaroihisi Sahaja Yoga -meditaation online-kurssilla Zoomissa. Tutustu chakroihin ja energiakanaviin sekä koe ajatusten hiljeneminen ohjatun meditaation avulla. Kurssille on vapaa pääsy, eikä siihen tarvita ennakkoilmoittautumista.

Missä? Zoom-linkki ja salasana 1234

Milloin? Helmikuussa 2022 maanantaisin klo 18-19

Mitä on luvassa?

Ma 7.2. klo 18-19 – Meditaatio & energiakanavat

Tutustumme energiatasoiseen hienorakenteeseen sekä kolmeen energiakanavaan ja niiden yhteyteen tunteiden, toiminnan ja läsnäolon kanssa. Oikea ja vasen energiakanava vastaavat tunne-elämästä ja toimintakyvystä. Keskimmäinen energiakanava mahdollistaa läsnäolon nykyhetkessä, ja sen kautta koetaan meditaation tila.

Ma 14.2. klo 18-19 – Meditaatio & chakrat

Tutustumme 7 erilaiseen energiakeskukseen, jotka vastaavat hienorakenteemme fyysisestä, psyykkisestä ja henkisestä toiminnasta. Sahaja Yoga -meditaatiossa kundaliini-energia huolehtii chakra-järjestelmän hyvinvoinnista ja vahvistaa chakrojen myönteisiä ominaisuuksia.

Ma 21.2. klo 18-19 – Meditaatio & tasapaino

Sahaja tarkoittaa spontaania, helppoa, sisäsyntyistä ja jooga tarkoittaa yhteyttä. Sahaja Yoga -meditaatio luo tasapainoa helpottamalla yliaktiivisuutta ja keventämällätunne-elämän ääritiloja.

Ma 28.2. klo 18-19 – Meditaatio ja ajatukseton tietoisuus

Ajatukseton tietoisuus on tila, jossa ajatusten virta rauhoittuu ja siihen muodostuu hiljaisia hetkiä. Säännöllisellä Sahaja Yoga –meditaatiolla on mahdollista pidentää ajatusten välissä olevaa taukoa sekä syventää hiljaisuuden ja rauhan kokemusta.